Tweede editie FestiVitaalBreda

Maandag 21 september t/m zondag 27 september 2020


Wat is het?

FestiVitaalBreda is een jaarlijks terugkerend evenement in de laatste week van september, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek! Gedurende deze week van vitaliteit, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen en deelnemen aan activiteiten op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Een hele week aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van je eigen vitaliteit en gezondheid.

Tijdens FestiVitaalBreda kan je bijv. proeflessen volgen voor meer beweging, maak je kennis met gezonde voeding, creëer je een positievere mindset, leer je je eigen energiegevende context te creëren en ontdek je meer over het werk wat écht bij je talenten past en bijdraagt aan een vitaler leven. Je kan je opgeven voor verschillende (gratis) workshops en activiteiten, welke op verschillende plekken in de stad worden georganiseerd.

#Digitaal2020

Alles is anders dan anders in 2020. We hebben daarom besloten om FestiVitaalBreda dit jaar geheel in een digitaal jasje te stoppen. Geen fysieke bijeenkomsten door ons georganiseerd, maar wel inspirerende digitale bijeenkomsten. Denk hierbij aan webinars, onlinetrainingen, podcasts en interessante lezingen of sprekers.

Het Festival is bedoeld voor werkgevers, werknemers en inwoners van de stad Breda met als doel om mensen te inspireren over vitaliteit en gezondheid op de werkvloer of leefomgeving.

#festivitaalbreda wordt mede mogelijk gemaakt door:

.

PROGRAMMA


21 september

9.00 uur


22 september

9.00 uur

Iedere dag tijdens

#FestiVitaalBreda


23 september

9.00 uur


23 september

10.30 uur23 september

12.00 uur24 september

13.00 uur25 september

9.00 uur


25 september

10.00 uur


25 september

13.00 uur


Iedere dag tijdens

#Festivitaalbreda