Eerste editie FestiVitaalBreda

Maandag 23 september t/m zondag 29 september 2019


Wat is het?

FestiVitaalBreda is een jaarlijks terugkerend evenement in de laatste week van september 2019, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek! Gedurende deze week van vitaliteit, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen en deelnemen aan activiteiten op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Een hele week aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van je eigen vitaliteit en gezondheid.

Tijdens FestiVitaalBreda kan je bijv. proeflessen volgen voor meer beweging, maak je kennis met gezonde voeding, creëer je een positievere mindset, leer je je eigen energiegevende context te creëren en ontdek je meer over het werk wat écht bij je talenten past en bijdraagt aan een vitaler leven. Je kan je opgeven voor verschillende (gratis) workshops en activiteiten, welke op verschillende plekken in de stad worden georganiseerd.

Doelstelling

"In 2025 is Breda de vitaalste gemeente van Nederland, dat is waar we voor gaan. Een stad waar je gezond en met plezier opgroeit, woont, werkt, sport en oud wordt. Inwoners zitten lekker in hun vel en voelen zich fit en gezond. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Een leefstijl waarbij men voldoende beweegt en gezond eet."

Een Vitaal Breda Vitaliteitsweek georganiseerd door Vitaal Breda in samenwerking met het netwerk vitale aanbieders. FestiVitaalBreda is ingericht volgens de visie en werkwijze van Vitaal Breda; werken aan vitaliteit in kleine haalbare stappen gericht op individuele gezondheid en vitaliteit. Dit draagt bij aan de ambitie ‘Breda in 2025 de vitaalste stad van Nederland’.

Het Festival is bedoeld voor iedere Bredanaar (inwoner en of werknemer), die aan de slag willen met hun vitaliteit en gezondheid. Het is een laagdrempelige manier voor iedereen om kennis te maken met de visie werkwijze en experts van Vitaal Breda om eventueel later in een maatwerktraject te stappen, zoals bijvoorbeeld het project BredaTelt.

Wanneer

In de maand september tijdens de nationale vitaliteitsweek wordt er jaarlijks FestivitaalBreda georganiseerd door Vitaal Breda. Deze week is gericht op zowel inwoners als werknemers. Tijdens de FestiVitaalBreda wordt je als inwoner van de stad Breda uitgenodigd om op een laagdrempelige manier kennis te maken met alles en iedereen die actief is op het gebied van vitaliteit in de stad Breda. Deze activiteiten zullen op diverse plekken worden georganiseerd. De eerste editie vindt plaats van maandag 23 september t/m zondag 29 september 2019.

Stel je eigen programma samen

Kies hieronder de data en evenementen waar jij naar toe wilt gaan. Ontvang een speciale code om voor maar 10 euro meerdere evenementen te bezoeken naar keuze. Met deze persoonlijke kortingscode kun je inschrijven op ieder event en betaal je dus maar eenmalig een bijdrage voor het organiseren van FestiVitaalBreda.


PROGRAMMA

Vraag hieronder je kortingscode aan voor je PassePartout voor alle evenementen voor maar 10 euro