Programma

De invulling van het festival wordt neergelegd bij de verschillende aanbieders aangesloten ij het netwerk vitale aanbieders en bestaat uit verschillende onderdelen, welke worden gegeven op diverse locaties in de stad.

1 Kick Off meting

Jouw individuele start van de Vitaal Breda Vitaliteitsweek; waar sta ik, wat wil ik en wat is mijn doel voor deze week? Middels de vragenlijst welke online ingevuld kan worden krijgt de deelnemer inzicht in zijn start situatie.

2 Aan de slag met je eigen Persoonlijke Gezondheids Omgeving

Met het platform van Vitaal Breda kun je het effect van je gezondere gedrag op de voet volgen. Denk aan: het voorkomen van chronische aandoeningen, verbeteren van je conditie, meer bewegen, beter slapen, gezonder eten, afvallen of minder stress. Je ontwikkelingen zijn meetbaar via je eigen wearables of sensors: de nieuwe generatie mobiele devices die je op je lichaam draagt. Met het Vitaal Breda platform optimaliseer je continu inzicht, prestatie, resultaat en doelstellingen. In één oogopslag zie je het resultaat van je inspanningen en wat voor verbetering vatbaar is. En je persoonlijke coach zorgt ervoor, dat je de ingeslagen weg voortzet en vasthoudt.

3 Workshops rondom de 4 thema’s; Ontwikkelen, Onthaasten, Bewegen en Voeding

De workshops die worden aangeboden gedurende FestiVitaalBreda hebben een duur van 45 min tot 1,5 uur. Elke workshop bevat een stuk ervaren, educatie en een actie gericht op een eerste stap naar een gezonder en vitaler leven.