'EEN GEZONDE WERKVLOER BEGINT BIJ JEZELF’

Dat vitaliteit letterlijk en figuurlijk leeft in JOGG-gemeente Breda, bleek wel op donderdag 25 oktober tijdens de inspiratiesessie ‘Gezonde Werkvloer: vitale werkgevers en werknemers in Breda ’. Ruim 170 vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven, de sportwereld, de voedingsbranche, gemeente en maatschappelijke organisaties laten zich - te gast bij softwarebedrijf CM - die namiddag in een enthousiaste sfeer inspireren, doen ideeën op, delen kennis en wisselen tips en ervaringen uit over vitaliteit op de werkvloer en duurzame inzetbaarheid.


Lees meer

Vitaal Breda breidt haar team uit!

'In 2025 is Breda de vitaalste stad van Nederland’, die zin raakte mij en was eind 2017 de start van de samenwerking met Marcel de Visser en Karin van Tilburg, samen VitaalBreda.

Lees meer

Partner uitgelichtVitaal Breda werkt al een tijdje samen met Doornbos Arbeid.

Doornbos Arbeid houdt zich bezig met alle facetten van arbeidsfysiotherapie. Hierdoor zijn zij in staat om een breed scala van diensten aan te bieden. Op basis van uw verhaal wordt er een plan op maat voorgesteld, zodat u en uw medewerkers optimaal geholpen kunnen worden.

Lees meer

Don’t WEIGHT………..START NOW!

Don’t WEIGHT………..START NOW!Don't WEIGHT en Vitaal Breda zijn enige tijd geleden al een samenwerking met elkaar aangegaan. We vertellen graag kort iets over onze samenwerking en de expertise van Don't WEIGHT.

Lees meer

Golfpark de Haenen nieuwe partner Vitaal Breda

De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers en poelen is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau. Golfpark De Haenen is een openbaar landgoed. Het kunstpark, de mooie landschappen en de rijke historie maken ons golfpark uniek. Door onze prachtige locatie en uitstekende (golf)faciliteiten weten vele golfers en bedrijven uit heel Nederland de weg naar De Haenen te vinden. Ook Vitaal Breda heeft de weg naar De Haenen gevonden. De Haenen is meer dan een golfpark en daarom hebben Vitaal Breda en golfpark De Haenen de handen ineen geslagen. "Een unieke plek met fantastische faciliteiten waar men lekker sportief bezig kan zijn in de buitenlucht, gezellig een hapje eten en elkaar ontmoeten. De brasserie, de medewerkers en de gastvrije sfeer zorgen ervoor dat mensen hier graag komen lunchen, borrelen of dineren", aldus manager Rieks Lambers.

Samen met Vitaal Breda worden er naast de golfactiviteiten, ontmoetingen met inwoners uit Teteringen georganiseerd, welke te maken hebben met een actieve leefstijl, gezondheid. De Haenen faciliteert en Vitaal Breda gaat samen met haar partners diverse programma's draaien gericht op het bedrijfsleven en inwoners rondom het park. Op 28 maart starten we met een eerste inspiratiesessie voor alle inwoners uit Teteringen. In samenwerking met partners wordt er een programma aangeboden om aan de slag te gaan met je eigen vitaliteit en gezondheid. Via diverse workshops en (beweeg)activiteiten worden mensen letterlijk in beweging gebracht. Binnenkort hier meer over!

Vitaal Breda is wederom blij om een nieuwe partner als De Haenen aan zich te binden. We kijken uit naar een mooie samenwerking

Meer informatie over De Haenen klik hier

Lees meer