Don’t WEIGHT………..START NOW!

Als je het hebt over Don't WEIGHT dan heb je het over Linsy van Anholt. Linsy is een BGN gewichtsconsulent en heeft een praktijk voor voedingsadvies en leefstijlcoaching in Breda. Linsy heeft diverse programma's en heeft zich ook gespecialiseerd in fitte werknemers. Zij geeft tijdens haar sessies Inzicht in voeding en vitaliteit en wat gezonde leeftijl met je doet. Ze kan je begeleiden bij het bereiken van een gezonder en vitaler lichaam met eengezonder gewicht waardoor er ook minder fysieke en mentale klachten worden ervaren.

Ons algemene doel is jou te ondersteunen bij:

Een gezonder eet- en leefpatroon
Een gezond gewicht
Een lager risico op gezondheidsproblemen
Vitaliteit en meer energie

Wij kunnen specialistische ondersteuning bieden bij:

Sportvoeding en prestatieverbetering
Begeleiding bij overgangsklachten
Begeleiding bij migraine en hoofdpijn
Voedingsvoorlichting voor kinderen
Begeleiding van gezinnen
Begeleiding van kinderen
Leefstijl coaching
Gedragsverandering
Begeleiding van werknemers

Linsy heeft ook de nodige ervaring op de werkvloer met stoelmassages. het verhogen van de vitaliteit kan d.m.v. voeding en beweging. Ook ontspanning speelt een hele grote rol. Soms is het lastig om in stressvolle situaties snel en makkelijk over te schakelen naar een volledig ontspannen situatie. Stress, werkdruk of andere vormen van druk vragen veel energie van een mens. En dat terwijl je die net zo hard nodig hebt in stressvolle situaties. Massages zijn een perfect manier om jouw batterij in heel korte tijd weer op te laden. Door middel van massage kunnen mensen snel ontspannen en uit de stress-modus stappen. Stoelmassages zijn massages die heel goed zijn toe te passen in deze acute situaties. Stoelmassages kunnen namelijk vrijwel altijd en overal uitgevoerd worden. Omdat deze vorm van massage met kleding aan en zonder olie plaatsvindt is het heel snel en makkelijk toe te passen. Een massage van 15 minuten levert al een enorme winst op en zorgt ervoor dat je snel weer verder kan met je werkzaamheden. Don’t WEIGHT werkt verder samen met diverse zorgverleners om de zorg voor iedereen te optimaliseren en omdat je simpelweg sommige zorg veel beter aan de expert kan overlaten. Don’t WEIGHT is aangesloten bij Jouw Gewichtsconsulent en werkt dus samen met meerdere gewichtsconsulenten. Jouw Gewichtsconsulent is een samenwerking tussen gewichtsconsulenten in de regio Noord-Brabant die officieel geregistreerd zijn bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN). "Doordat wij allemaal onze eigen specialisatie hebben kunnen wij gebruik maken van elkaars expertise en -indien noodzakelijk- eenvoudig doorverwijzen. De kracht van onze samenwerking is dat we kennis en ervaring delen om voor jou tot een optimaal advies te komen!", aldus Linsy

Samenwerking Vitaal Breda.

Samen met nog enkele andere partners gaan wij ons inzetten voor een vitale stad met vitale werknemers en inwoners. Breda is natuurlijk de mooiste stad van Nederland. Aan ons de taak om dit ook de gezondste stad van Nederland te maken. Samen met Don't WEIGHT hebben we een eerste start gemaakt met het project TeteringenTelt. Samen inwoners bewust maken van een gezonde leefstijl gericht op bewegen, gezonder eten, beter slapen en ontspanning. Kortom een partner waar we trots op zijn en in de toekomst nog vele samenwerkingsprojecten gaan opzetten.

Meer info:

Don’t WEIGHT………..START NOW!