Partner uitgelicht

Waarom kiezen voor arbeidsfysiotherapie?

Met arbeidsfysiotherapie bevordert u de gezondheid van uw medewerkers door een verantwoorde werkplek aan te bieden. Doordat uw medewerkers hierdoor minder klachten zullen ervaren zal het ziekteverzuim als gevolg hiervan verminderen.

Over het algemeen richten wij ons bij arbeidsfysiotherapie op de individuele medewerker. Hierbij checken wij onder andere de werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie. Op basis van dit onderzoek stelt de bedrijfsfysiotherapeut een trainingsprogramma of instructietraining samen.

Naast dit onderzoek kan ons arbeidsfysiotherapieprogramma aangevuld worden met workshops voor de gehele werkvloer.

Veel mensen ervaren nek- en schouderklachten door het werk dat zij beoefenen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met een slechte werkhouding of het feit dat men langdurig in dezelfde houding blijft zitten. Deze lichamelijke klachten zorgen voor het nodige ongemak en kunnen tevens andere klachten als hoofdpijn veroorzaken.

Met Doornbos Arbeid biedt u uw medewerkers de ideale begeleiding! Op basis van uw verhaal stellen onze deskundige bedrijfsfysiotherapeuten graag een aanpak op maat voor u samen. Deze aanpak kan uit diverse diensten bestaan, zoals:

✓ Werkplekonderzoek- en/of inrichting
✓ Vitaliteitscoaching
✓ Arbeidsfysiotherapie
✓ Workshops

Door Doornbos Arbeid in te schakelen zorgt u voor een prettige werkplek waar men op een verantwoorde manier aan het werk kan!

Doornbos Arbeid is een onderdeel van Doornbos Fysio Groep.

Meer info: www.doornbosarbeid.nl