Morgen aan de slag!

Je kunt als bedrijf vele plannen maken wat betreft duurzame inzetbaarheid, maar met de programma's van Vitaal Breda is het mogelijk om gelijk aan de slag te gaan en voor een concreet resultaat te gaan. Vitaal Breda werkt nauw samen met landelijke en lokale partners en we hebben de mooiste tools en instrumenten tot onze beschikking. Wil je morgen al aan de slag neem dan contact met ons op.

HetBedrijfTelt

Een gezondheids- of vitaliteitsprogramma gaat alleen werken wanneer je jouw mensen de vrijheid geeft om keuzes te maken die passen bij hun kernwaarden, mogelijkheden en interesses. Maar we weten ook dat ze daarbij wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom is het onze missie medewerkers in Breda te inspireren welbevinden in eigen hand te nemen door hen te leren autonome en authentieke keuzes te maken op het gebied van een actieve en gezonde levensstijl.


Ja, dat wil ik

Inspiratiesessie(s)

Wij inspireren organisaties en hun medewerkers bij het vitaliseren van hun belangrijkste kapitaal, namelijk de medewerkers. Dit doen wij in samenwerking met experts uit het veld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Of het nu gaat om een strategiesessie met directie/ MT of we gaan aan de slag met een workshop of interactief spel met het personeel om inzicht te krijgen in eigen vitaliteit of behoefteonderzoek voor de start van een vitaliteitstraject op de werkvloer.


Ja, dat wil ik

Vitaliteits(4)da(a)g(se)

Wilt u een Vitaliteitsdag of 4-daagse organiseren voor uw medewerkers? Onze activiteiten en workshops motiveren deelnemers op een ontspannen en plezierige manier om een start te maken met een gezonde leefstijl. Zo kunnen we de dag starten met een yogasessie, gaan we aan de slag met een gezonde lunch of workshops en sluiten we af met een actieve workout naar keuze. Kortom de gehele dag of week is zo in te plannen op maat en past bij de behoefte(n) van de medewerkers.

Ja, dat wil ik

Health-Check(s)

Aan het stuur van je eigen gezondheid. De healthcheck geeft je inzicht in jouw gezondheid. Wat kan jij doen om met plezier en in goede gezondheid te werken tot je 67e? De Health Check geeft je inzicht in je gezondheid in relatie tot je werk. Dit hoeft niet duur, saai of moeilijk te zijn. Wij geloven dat nu preventief actie ondernemen noodzakelijk is om ook in de toekomst succesvol te blijven. Wil jij jouw medewerkers stimuleren om vitaler te leven en ze inzicht geven in de eigen gezondheidsrisico’s?

Ja, dat wil ik