Waarom partner worden?

"In 2025 is Breda de vitaalste gemeente van Nederland, dat is waar we voor gaan. Een stad waar je gezond en met plezier opgroeit, woont, werkt, sport en oud wordt. Inwoners zitten lekker in hun vel en voelen zich fit en gezond. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Een leefstijl waarbij men voldoende beweegt en gezond eet. Hoe gaan we dit bereiken? Door dingen te gaan doen! Samenwerken in een netwerk van zelfstandige professionals, ondernemers en organisaties met ieder zijn of haar eigen specialisme. Wat ons bindt? Met veel passie en plezier mensen helpen vitaler te leven"

Het partnernetwerk van Vitaal Breda heeft tot doel vitaliteit en gezondheid te stimuleren, samen te werken aan een gezonde en vitale stad en inwoners ondersteunen bij het versterken, vergroten of vermeerderen van hun vitaliteit en gezondheid in algemene zin. We willen de krachten bundelen en daarmee impact maken in de stad. Door partner te worden, levert je dit het volgende op:

1 Netwerkgelegenheid op diverse bijeenkomsten
2 Toegang tot het netwerk van experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid
3 Gratis of tegen gereduceerd tarief deelname aan events
4 Korting op deelname aan producten en diensten aangeboden door Vitaal Breda
5 In contact met gelijkgestemden

Voor wie?

Vitaal Breda is de makelaar tussen het bedrijfsleven, inwoners, en aanbieders uit de stad. Of je nu een vitaliteitscoach, sportvereniging of organisatie bent, welke zich richt op vitaliteit, gezondheid en bewegen, iedereen kan zich aansluiten bij Vitaal Breda.

Bedrijven

Van ZZP, MKB tot corporate bedrijven, welke duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op de agenda heeft staan en

Aanbieders

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus.