Bureau Laater sluit aan met de vitaliteitsregeling

Nederland vergrijst. Veel werkgevers zien dit ook binnen hun werknemerspopulatie. Maar een gezond bedrijf kent een evenwichtige opbouw van jonge, middelbare en oudere werknemers. Hoe kunt u hier nu voor zorgen?

Tegelijk schuift ook de pensioenleeftijd steeds verder op. Waar ‘vroeger’ door VUT- en prépensioen 60 jaar heel gebruikelijk was, zien werknemers de pensioenleeftijd nu snel opschuiven van 65 jaar naar 67 en 68 jaar. Voor de werkgever een uitdaging om deze ouder wordende werknemer gemotiveerd inzetbaar te houden.

De Vitaliteitsregeling is juist bedoeld voor deze situaties. Om zowel werkgever en werknemer blijvend vitaal te houden.

Lees meer

Partner in beeld: Vitalgene

VITALITEIT
PERSOONLIJK EN WETENSCHAPPELIJK BENADERD
Wie zich gezond en vitaal voelt, kan productiever en creatiever werken. Inzicht in je DNA kan je helpen je vitaliteit te verhogen! Ben je je bewust van de natuurlijke werking van je lichaam vanuit je DNA, dan kun je je leefstijl hierop aanpassen. VitalGene richt zich op vitaliteit van medewerkers.


Lees meer

Gratis e-book; '10 tips om het beste in jezelf naar boven te halen’

Vitale en ontspannen mensen halen meer uit zichzelf. Ze hebben meer plezier, zijn doelgerichter en succesvoller. Dat wil toch iedereen? Hoewel we niet alles voor het zeggen hebben, is het voor ons allemaal mogelijk om met meer plezier en energie te werken en te leven. We hebben namelijk veel invloed op onze vitaliteit door de dagelijkse keuzes die we maken.Waar een vitaler leven begint? Misschien met het lezen van dit boek, waarschijnlijk door de wil om zowel op mentaal als fysiek vlak te bruisen van de energie, maar zeker door ernaar te handelen. Zo blijf jij aan het roer én in balans. Dus zet je telefoon uit, drink wat water en ontspan. Het is tijd voor vitaliteit!

Wil jij aan de slag met je eigen vitaliteit en of gezondheid? Doe er dan verstandig aan om Vitaal Breda Member te worden. Met een Membership profiteer je namelijk van verschillende voordelen en acties van Vitaal Breda. Het Vitaal Breda Membership is bovendien volkomen gratis, dus er kleven niet eens nadelen aan. Kom meer te weten over het Vitaal Breda Membership, hoe je jezelf gratis inschrijft en wat de voordelen zijn die je als lid krijgt.


Ja, ik meld me aan en ontvang gratis het e-book
Lees meer

Belcrum kan vitaler worden met fitcoins

BREDA - Inwoners van de Bredase wijk Belcrum kunnen vanaf medio februari zogeheten fitcoins gaan sparen waarmee ze gezonde diensten of producten kunnen aanschaffen. Dit is onderdeel van het project BelcrumTelt, dat als inzet heeft de gezondheid en vitaliteit van de wijk te bevorderen.

Lees meer

'EEN GEZONDE WERKVLOER BEGINT BIJ JEZELF’

Dat vitaliteit letterlijk en figuurlijk leeft in JOGG-gemeente Breda, bleek wel op donderdag 25 oktober tijdens de inspiratiesessie ‘Gezonde Werkvloer: vitale werkgevers en werknemers in Breda ’. Ruim 170 vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven, de sportwereld, de voedingsbranche, gemeente en maatschappelijke organisaties laten zich - te gast bij softwarebedrijf CM - die namiddag in een enthousiaste sfeer inspireren, doen ideeën op, delen kennis en wisselen tips en ervaringen uit over vitaliteit op de werkvloer en duurzame inzetbaarheid.


Lees meer