Van pilot naar wetenschappelijk onderbouwd programma

Afgelopen jaar heeft Vitaal Breda met Beweego en diverse partners de pilot gedraaid BelcrumTelt. Wat begon als een idee om diverse leefstijlprogramma's zoals het COOL project naast elkaar te leggen met andere initiatieven in de stad Breda, is nu een wetenschappelijk onderbouwd programma wat werkt. Mensen zijn door deelname vitaler en gezonder gaan leven en het programma draagt bij aan een positieve mindset.

Lees meer

Ook Optisport kiest voor een Vitaal Breda

Optisport de marktleider op het gebied van exploitatie in sport & leisure gaat de samenwerking aan met Stichting Vitaal Breda. Samenwerken aan projecten op het gebied van vitaliteit en gezondheid voor het bedrijfsleven en inwoners van Breda

Lees meer

Bureau Laater sluit aan met de vitaliteitsregeling

Nederland vergrijst. Veel werkgevers zien dit ook binnen hun werknemerspopulatie. Maar een gezond bedrijf kent een evenwichtige opbouw van jonge, middelbare en oudere werknemers. Hoe kunt u hier nu voor zorgen?

Tegelijk schuift ook de pensioenleeftijd steeds verder op. Waar ‘vroeger’ door VUT- en prépensioen 60 jaar heel gebruikelijk was, zien werknemers de pensioenleeftijd nu snel opschuiven van 65 jaar naar 67 en 68 jaar. Voor de werkgever een uitdaging om deze ouder wordende werknemer gemotiveerd inzetbaar te houden.

De Vitaliteitsregeling is juist bedoeld voor deze situaties. Om zowel werkgever en werknemer blijvend vitaal te houden.

Lees meer

Partner in beeld: Vitalgene

VITALITEIT
PERSOONLIJK EN WETENSCHAPPELIJK BENADERD
Wie zich gezond en vitaal voelt, kan productiever en creatiever werken. Inzicht in je DNA kan je helpen je vitaliteit te verhogen! Ben je je bewust van de natuurlijke werking van je lichaam vanuit je DNA, dan kun je je leefstijl hierop aanpassen. VitalGene richt zich op vitaliteit van medewerkers.


Lees meer

Gratis e-book; '10 tips om het beste in jezelf naar boven te halen’

Vitale en ontspannen mensen halen meer uit zichzelf. Ze hebben meer plezier, zijn doelgerichter en succesvoller. Dat wil toch iedereen? Hoewel we niet alles voor het zeggen hebben, is het voor ons allemaal mogelijk om met meer plezier en energie te werken en te leven. We hebben namelijk veel invloed op onze vitaliteit door de dagelijkse keuzes die we maken.Waar een vitaler leven begint? Misschien met het lezen van dit boek, waarschijnlijk door de wil om zowel op mentaal als fysiek vlak te bruisen van de energie, maar zeker door ernaar te handelen. Zo blijf jij aan het roer én in balans. Dus zet je telefoon uit, drink wat water en ontspan. Het is tijd voor vitaliteit!

Wil jij aan de slag met je eigen vitaliteit en of gezondheid? Doe er dan verstandig aan om Vitaal Breda Member te worden. Met een Membership profiteer je namelijk van verschillende voordelen en acties van Vitaal Breda. Het Vitaal Breda Membership is bovendien volkomen gratis, dus er kleven niet eens nadelen aan. Kom meer te weten over het Vitaal Breda Membership, hoe je jezelf gratis inschrijft en wat de voordelen zijn die je als lid krijgt.


Ja, ik meld me aan en ontvang gratis het e-book
Lees meer