Belcrum kan vitaler worden met fitcoins

BREDA - Inwoners van de Bredase wijk Belcrum kunnen vanaf medio februari zogeheten fitcoins gaan sparen waarmee ze gezonde diensten of producten kunnen aanschaffen. Dit is onderdeel van het project BelcrumTelt, dat als inzet heeft de gezondheid en vitaliteit van de wijk te bevorderen.

Lees meer

'EEN GEZONDE WERKVLOER BEGINT BIJ JEZELF’

Dat vitaliteit letterlijk en figuurlijk leeft in JOGG-gemeente Breda, bleek wel op donderdag 25 oktober tijdens de inspiratiesessie ‘Gezonde Werkvloer: vitale werkgevers en werknemers in Breda ’. Ruim 170 vertegenwoordigers van het lokale bedrijfsleven, de sportwereld, de voedingsbranche, gemeente en maatschappelijke organisaties laten zich - te gast bij softwarebedrijf CM - die namiddag in een enthousiaste sfeer inspireren, doen ideeën op, delen kennis en wisselen tips en ervaringen uit over vitaliteit op de werkvloer en duurzame inzetbaarheid.


Lees meer

Vitaal Breda breidt haar team uit!

'In 2025 is Breda de vitaalste stad van Nederland’, die zin raakte mij en was eind 2017 de start van de samenwerking met Marcel de Visser en Karin van Tilburg, samen VitaalBreda.

Lees meer

Partner uitgelichtVitaal Breda werkt al een tijdje samen met Doornbos Arbeid.

Doornbos Arbeid houdt zich bezig met alle facetten van arbeidsfysiotherapie. Hierdoor zijn zij in staat om een breed scala van diensten aan te bieden. Op basis van uw verhaal wordt er een plan op maat voorgesteld, zodat u en uw medewerkers optimaal geholpen kunnen worden.

Lees meer

Don’t WEIGHT………..START NOW!

Don’t WEIGHT………..START NOW!Don't WEIGHT en Vitaal Breda zijn enige tijd geleden al een samenwerking met elkaar aangegaan. We vertellen graag kort iets over onze samenwerking en de expertise van Don't WEIGHT.

Lees meer