Vitaal Breda breidt haar team uit!

'In 2025 is Breda de vitaalste stad van Nederland’, die zin raakte mij en was eind 2017 de start van de samenwerking met Marcel de Visser en Karin van Tilburg, samen VitaalBreda.

Lees meer

Partner uitgelichtVitaal Breda werkt al een tijdje samen met Doornbos Arbeid.

Doornbos Arbeid houdt zich bezig met alle facetten van arbeidsfysiotherapie. Hierdoor zijn zij in staat om een breed scala van diensten aan te bieden. Op basis van uw verhaal wordt er een plan op maat voorgesteld, zodat u en uw medewerkers optimaal geholpen kunnen worden.

Lees meer

Don’t WEIGHT………..START NOW!

Don’t WEIGHT………..START NOW!Don't WEIGHT en Vitaal Breda zijn enige tijd geleden al een samenwerking met elkaar aangegaan. We vertellen graag kort iets over onze samenwerking en de expertise van Don't WEIGHT.

Lees meer

Golfpark de Haenen nieuwe partner Vitaal Breda

De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers en poelen is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau. Golfpark De Haenen is een openbaar landgoed. Het kunstpark, de mooie landschappen en de rijke historie maken ons golfpark uniek. Door onze prachtige locatie en uitstekende (golf)faciliteiten weten vele golfers en bedrijven uit heel Nederland de weg naar De Haenen te vinden. Ook Vitaal Breda heeft de weg naar De Haenen gevonden. De Haenen is meer dan een golfpark en daarom hebben Vitaal Breda en golfpark De Haenen de handen ineen geslagen. "Een unieke plek met fantastische faciliteiten waar men lekker sportief bezig kan zijn in de buitenlucht, gezellig een hapje eten en elkaar ontmoeten. De brasserie, de medewerkers en de gastvrije sfeer zorgen ervoor dat mensen hier graag komen lunchen, borrelen of dineren", aldus manager Rieks Lambers.

Samen met Vitaal Breda worden er naast de golfactiviteiten, ontmoetingen met inwoners uit Teteringen georganiseerd, welke te maken hebben met een actieve leefstijl, gezondheid. De Haenen faciliteert en Vitaal Breda gaat samen met haar partners diverse programma's draaien gericht op het bedrijfsleven en inwoners rondom het park. Op 28 maart starten we met een eerste inspiratiesessie voor alle inwoners uit Teteringen. In samenwerking met partners wordt er een programma aangeboden om aan de slag te gaan met je eigen vitaliteit en gezondheid. Via diverse workshops en (beweeg)activiteiten worden mensen letterlijk in beweging gebracht. Binnenkort hier meer over!

Vitaal Breda is wederom blij om een nieuwe partner als De Haenen aan zich te binden. We kijken uit naar een mooie samenwerking

Meer informatie over De Haenen klik hier

Lees meer

De Beweegfabriek gaat ook voor een gezond en vitaal Breda

Vitaal Breda en de Beweegfabriek hebben de krachten gebundeld en gaan nauw samenwerken aan een gezonde en vitale stad. Vitaal Breda werkt al nauw samen met diverse partners in de stad, maar is blij om de expertise van de Beweegfabriek toe te voegen aan haar netwerk. " Met Jolinda Glaudemans en haar team van de Beweegfabriek wordt er nog meer toegevoegde waarde gecreeerd om inwoners van de stad Breda gezonder en vitaler te maken", aldus Marcel de Visser van Vitaal Breda. De Beweegfabriek geeft trainingen en advies, coacht en of behandelt de individu, afdeling of bedrijf waar toepassen van vitaliteit, leefstijl en gezond bewegen centraal staat.
Jolinda is coach, trainer, adviseur en docent evenals oefentherapeut Mensendieck en slaapoefentherapeut. Een veelzijdig persoon, enthousiast, vooruitstrevend, loyaal en als ondernemer een pionier en vindingrijke creator. Haar specialisme is functionele toepasbaarheid van gezond bewegen. " In de jaren heb ik dit aangevuld met kennis en ervaring over de rol van ontspanning en rust en hoe dit daadwerkelijk te bereiken in het dagelijks leven. Daarnaast heb ik mij verdiept in het belang van gezond eten. Ik kies samen met jou de meest passende manier om te werken aan jouw wensen en doelen. Ik coach je om dit daadwerkelijk toe te passen in jouw dagelijks leven".

Samen aan de slag!

De eerste plannen zijn gesmeed om aan de slag te gaan met het project DeWijkTelt. Er wordt binnenkort met andere partners een gezamenlijk programma gepresenteerd om heel gericht en op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met vitaliteit in de wijk. Er is gekozen om te starten in Teteringen op een mooie unieke locatie; Golfpark de Haenen.
Vitaal Breda is trots om een nieuwe partner als de Beweegfabriek aan zich te binden en we kijken uit naar een mooie samenwerking!

Meer informatie over de beweegfabriek klik hier

Lees meer