Sportscholen dicht? Niet in Breda

Hopelijk gaan de deuren eerder open, maar zolang dat nog niet kan mag er wel vanaf maandag 11 mei in de openbare ruimte en volgens de aangegeven maatregelen gesport worden. Vitaal Breda en Your Mobile Gym hebben samen een plan bedacht om de sportschoolhouders een hart onder de riem te steken. Your Mobile Gym is een trailer die efficiƫnt de sportspullen heeft opgeslagen, zodat je in 10 min een circuit kan opbouwen. De Mobile gym is ontwikkeld vanuit de gedachte van een sporter en is uitvoerig getest. Het is dus mogelijk om veel kracht op de wagen uit te voeren zonder dat het invloed heeft op de stabiliteit.

Sportscholen kunnen voor de komende periode een aanvraag indienen om gebruik te maken van de mobile gym en zo toch fysiek hun klanten kunnen bedienen. De mobile gym wordt op de gewenste locatie gebracht en de trainer kan deze openen met een code. Na de trainingen wordt deze weer opgehaald en gebracht naar de volgende locatie in Breda. Zo wordt er een schema opgesteld voor de verschillende dagdelen in de week.


Goede doel #onzesuperhelden

Voor een klein bedrag per dagdeel wordt de mobile gym gebracht en gehaald op de gewenste locatie. Ontvangen de deelnemende sportscholen de juiste instructies. Alles is verzekerd en wordt er rekening gehouden met de opgelegde regels om buiten te mogen sporten. Een gedeelte van de vergoeding gaat naar het project www.onzesuperhelden.nl Het project #onzesuperhelden is een initiatief van Stichting Vitaal Breda. Het is een nazorgprogramma gericht op medewerkers, welke werkzaam zijn binnen de vitale beroepsgroepen. Organisaties kunnen hier een aanvraag indienen en bestaat uit een vitaliteitsdag of -week waar bedanken, waardering en aandacht centraal staat. Met het Amphia ziekenhuis zijn hier al afspraken over gemaakt om dit in de komende periode, als het weer kan en mag, te gaan uitvoeren. Andere organisaties in Breda die binnen de vitale beroepsgroepen vallen, kunnen een aanvraag indienen bij Vitaal Breda. Iedereen kan nu ook doneren of iets in de shop afnemen. Hiermee ondersteun je lokale ondernemers, maar doe je ook iets terug voor #onzesuperhelden.


Meer informatie:

Voor meer informatie over Your Mobile Gym en het indienen van een aanvraag voor sportschoolhouders: www.yourmobilegym