Online vitaliteitsweek bedrijven

maanden oktober november december


Thuiswerkend gezond en fit blijven

Werken vanuit huis brengt nogal wat uitdagingen met zich mee. Hebben je medewerkers een goed ingerichte werkplek en zijn ze ook op afstand goed in verbinding met je organisatie? En hoe zorg je ervoor dat zij ook gezond en fit blijven, als er weinig tot geen bewegingsruimte is? Door te kijken naar goede voeding en voldoende beweging en ontspanning houd je medewerkers optimaal inzetbaar. En daar helpen we je graag bij.

Vitaal Breda biedt je medewerkers een online vitaliteitsprogramma op maat. Met adviezen gericht op gezonde voeding, voldoende beweging en mentaal welbevinden tijdens de periode van thuiswerken. Samen met je medewerker kijken we naar een passende aanpak, waarmee hij of zij direct zelf aan de slag kan gaan.

Met als resultaat: medewerkers die zich bewust zijn van een fit en gezond lichaam en gemotiveerd zijn om hier ook vanuit huis aan te werken. Informeer naar de mogelijkheden hoe we ook jouw medewerkers daarbij kunnen ondersteunen.


Programma (gesloten omgeving)

Programma 1
Binnen het programma Thuiswerken & Vitaliteit krijgen medewerkers dagelijks toegang tot inspiratie, beweging en praktisch tips voor veerkracht. Op vaste momenten in de week verzorgen onze trainers en coaches online trainingen en webinars.
Medewerkers krijgen volledig toegang tot dit programma. Iedere week vinden er minimaal 7 verschillende sessies plaats. Op een vast moment in de week is tevens de mogelijkheid om vragen te stellen in een Q&A sessie aan jullie toegewezen vitaliteitscoach.


Programma 2
Thuiswerken & Vitaliteit op maat, zijn de onderwerpen die per week worden besproken hetzelfde als in programma 1. Als bedrijf heb je inspraak in de planning en de tijdstippen waarop de online trainingen en webinars worden gegeven. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om in samenspraak relevante onderwerpen toe te voegen aan het programma. Deze service biedt maatwerk aan, gericht vanuit de behoefte van de opdrachtgever.

Periode (oktober t/m december 2021)

In overleg met het bedrijf wordt er een periode gekozen, welke het beste past en aansluit bij de planning. Er is ook een mogelijkheid om meerdere weken te kiezen voor verschillende afdelingen binnen de organisatie

Ik wil meer weten!