Sluit je ook aan en ontvang korting

Iedere Bredanaar verdient een gezonde leefstijl, sluit je aan bij het zorgcollectief van Vitaal Breda en ontvang korting op je zorgpremie

Vitaal Breda start eigen zorgcollectief met partner ONVZ.

Vitaal Breda werkt nauw samen met diverse partners, welke zich richten op de vitaliteit en gezondheid. Zo zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met ONVZ

Waar staat ONVZ voor?

ONVZ ziet zichzelf niet alleen als zorgverzekeraar, maar wil ook een rol spelen in het verbeteren van de duurzame gezondheid van zijn verzekerden. Natuurlijk zijn we er voor wie ziek is en zorg nodig heeft, maar ook voor wie gezond is en dat wil blijven.

Zo biedt ONVZ verzekeringen gericht op preventie en ondersteunen wij initiatieven op het gebied van gezond leven en betere zorg. Verder biedt ONVZ zijn verzekerden vrije zorgkeuze, zodat zij de beste zorg krijgen, met de beste specialist die bij iemands zorgvraag past. Uit onafhankelijk onderzoek van GfK blijkt dan ook dat ONVZ jaar in jaar uit hoog scoort op klanttevredenheid en op vertrouwen dat verzekerden in ons hebben.

Tenslotte is ONVZ een vereniging zonder winstoogmerk. Dit betekent dat eventuele winst direct wordt geïnvesteerd om de zorg te verbeteren.